tag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post2124895529730559240..comments2023-11-03T11:36:08.208+01:00Comments on Speck! speck!! speck!!!: RatatouilleUnknownnoreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-51060689039674610312015-11-17T23:20:19.969+01:002015-11-17T23:20:19.969+01:00Drog åt sig ska det förstås stå..Drog åt sig ska det förstås stå..Lindahttps://www.blogger.com/profile/06430171667710274791noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-67700234601520143192015-11-15T21:24:52.128+01:002015-11-15T21:24:52.128+01:00Hej! Räknar väl kanske inte att få ett svar såhär...Hej! Räknar väl kanske inte att få ett svar såhär 7 år efter att inlägget skrevs.. Men min aubergine drobot sig oljan trots att jag gjorde enligt instruktionerna. Hade jag för lite salt eller varför blev det så tro? Nu står min gamla Kockumgryta i emalj som jag hämtat ute i förrådet endast till detta ändamål, på spisen och det doftar underbart från den! Lindahttps://www.blogger.com/profile/06430171667710274791noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-21511754495960281472011-05-09T01:04:23.359+02:002011-05-09T01:04:23.359+02:00Fantastiskt recept! Avnjuts nu med en eko-kylling,...Fantastiskt recept! Avnjuts nu med en eko-kylling, klyftpotatis och en trevlig Pinot i La Paz, Bolivia. Att kycklingen kostade 17:- kilot och att de även har spädgris är fantastiskt trevligt det med.<br />Fortsätt skriv!Alessandrohttps://www.blogger.com/profile/16706190769789694858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-1929360013762069432009-01-27T00:23:00.000+01:002009-01-27T00:23:00.000+01:00Tack. Jag har aldrig i hela mitt liv ätit en god r...Tack. Jag har aldrig i hela mitt liv ätit en god ratatouille, så det här ska jag prova. Jag läser sakta igenom din blogg från början och framåt och tycker att det verkar som om jag har hittat något som jag gillar. Förutom kommentarerna som jag ska sluta läsa när jag kommit ikapp.Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-45238439414305186532008-09-04T13:21:00.000+02:002008-09-04T13:21:00.000+02:00Jag gjorde en barnvänlig variant på din Ratatouill...Jag gjorde en barnvänlig variant på din Ratatouille utan vitlök och med äpple i. Den blev klasfin och smakade ljuvligt.<BR/><BR/>Nästa helg blir det biff alá Markus F!<BR/><BR/>Håll ångan uppe! du har många läsare som vill ha mer.<BR/><BR/>Tack<BR/>JerkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-70935310392393526612008-08-16T17:08:00.000+02:002008-08-16T17:08:00.000+02:00Nja, alltså: Det är en matblogg, inte en köttblogg...Nja, alltså: Det är en matblogg, inte en köttblogg. Förvänta dig pasta, majonnäs och kycklingsoppa också.Markus Fhttps://www.blogger.com/profile/08098622083891028503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-51879257557733274372008-08-16T15:52:00.000+02:002008-08-16T15:52:00.000+02:00Vad är det här?!Har ett gäng veganreceptbloggar i ...Vad är det här?!<BR/>Har ett gäng veganreceptbloggar i rss:n så surfar man in här och förväntar sig en mullig rätt med åtminstone 2,5kg blandat kött i receptet som motvikt och vad får man =)<BR/><BR/>Ratatouille är något jag normalt undviker då det röror jag blivit serverad har, precis som du skriver varit, ostekta, sönderkokta och smaklösa. Ska nog ge det en ny chans.<BR/><BR/>//jjesperChttps://www.blogger.com/profile/10238197384128260414noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-44664065877171497862008-08-16T14:39:00.000+02:002008-08-16T14:39:00.000+02:00Förutsatt att man använder rätt sorts gryta är den...Förutsatt att man använder rätt sorts gryta är den enda ingrediens som verkligen behöver stekas separat aubgerine. <BR/><BR/>Har man en stor rostfri kastrull blir det bättre resultat genom att steka varje grönsak för sig i en stekpanna.Markus Fhttps://www.blogger.com/profile/08098622083891028503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-45742068264917181102008-08-16T11:50:00.000+02:002008-08-16T11:50:00.000+02:00Jag är en matbarbar som knappt smakar skillnad på ...Jag är en matbarbar som knappt smakar skillnad på kanelbulle och tacobuffé, men jag förstår att dregla när jag hamnar här!<BR/><BR/>Här ska stekas lök och göras ratatol..uoi..ill... äh. <BR/><BR/>/KajAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-82363986162576856392008-08-16T10:35:00.000+02:002008-08-16T10:35:00.000+02:00Tricket med trekanterna får lära mig vid tillfälle...Tricket med trekanterna får lära mig vid tillfälle. Ska inte alla grönsaker stekas separat från varandra, innan de slutligen blandas?Sånger från nedre bottenhttps://www.blogger.com/profile/09693025563978757147noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7300443401345232737.post-58938189739439980862008-08-16T00:24:00.000+02:002008-08-16T00:24:00.000+02:00Fantastiskt Markus! Du är en levande kokbok. På de...Fantastiskt Markus! Du är en levande kokbok. På det sätt som Du skriver det på den här bloggen finns inga tveksamheter för oss som vill prova själv.<BR/><BR/>Hoppas att jag, trots att jag har flyttat till Arvia, får möjlighet att smaka din kökskonst någon gång.<BR/><BR/>Nu väntar jag bara på det exakta receptet på souvlaki... ;-)Anonymousnoreply@blogger.com