onsdag 17 december 2008

Vad är det här?


Och vad ska det bli av den här råvaran när jag väl är klar?
Rätt svar belönas med provsmakning.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Gissa fotot? Det är skoj!

Det ska bli oxsvanssoppa tror jag.

Anonym sa...

kan det vara lamm, lammfiol undrar hungrig mor till en av dina vänner sen många många år tillbaka...gl

Haningerox sa...

jag säger som Jocke oxsvans

Anonym sa...

Ja den svansen var ju lätt, fast om den kommer från oxe vet man ju aldrig.

Atlas.

Anonym sa...

oxvanssoppa alt ragu

Tobbe Arnesson sa...

Highland Meats - Tails står det ju på etiketten. Snyggt med ett tydligt "KILL DATE" också! :D

Jag säger bräserad oxsvans.

Nu är ordverifieringen rolig igen: gessern :D

Markus F sa...

Nötsvans är den korrekta benämningen.
Atlas var närmast, men ingen har gissat rätt på vad det ska bli för anrättning.

Markus F sa...

Atlas, såsen är färdig. Jag har för mig att du bor inom civiliserat avstånd från mig. Hör av dig och kom och hämta ditt smakprov. Såsen kommer att hålla till nyår utan problem.