Atlas, såsen är färdig. Jag har för mig att du bor inom civiliserat avstånd från mig. Hör av dig och kom och hämta ditt smakprov. Såsen kommer att hålla till nyår utan problem.
Många av de tidiga inläggen på den här bloggen har inte åldrats väl. Det kan vara mitt språk, det kan vara råvaror, det kan vara metoder. Jag har förändrats och lärt mig massor sedan jag började 2008. Så några inlägg kommer att tas bort, andra ska skrivas om och flera kommer att få nya recept och bilder. Det behövs alltså en uppdatering och det kommer att ske löpande.
Sök i den här bloggen
Om bloggaren
Jag har jobbat med mat hela mitt liv, och det är mitt största intresse och uttryckssätt. En fantastisk sak med mat är att det ger utrymme för en stunds hantverk varje dag. Och en annan fantastisk sak är att jag lär mig något nytt hela tiden.
8 kommentarer:
Gissa fotot? Det är skoj!
Det ska bli oxsvanssoppa tror jag.
kan det vara lamm, lammfiol undrar hungrig mor till en av dina vänner sen många många år tillbaka...gl
jag säger som Jocke oxsvans
Ja den svansen var ju lätt, fast om den kommer från oxe vet man ju aldrig.
Atlas.
oxvanssoppa alt ragu
Highland Meats - Tails står det ju på etiketten. Snyggt med ett tydligt "KILL DATE" också! :D
Jag säger bräserad oxsvans.
Nu är ordverifieringen rolig igen: gessern :D
Nötsvans är den korrekta benämningen.
Atlas var närmast, men ingen har gissat rätt på vad det ska bli för anrättning.
Atlas, såsen är färdig. Jag har för mig att du bor inom civiliserat avstånd från mig. Hör av dig och kom och hämta ditt smakprov. Såsen kommer att hålla till nyår utan problem.
Skicka en kommentar